domingo, 12 de mayo de 2013

COLLARET DE PATCHWORK

1. Dibuixa un cor en una cartolina que utilitzarem de motlle!!
 
 

Per dibuixar el cor i que et quedin les dues parts iguals, el millor és dibuixar la meitat del cor, plegar la cartolina per la meitat, deixant els vèrtex del cor just en el pleg de la cartolina, i amb unes tissores, retallar resseguint el contorn del mig cor. Ara ja tens el motlle fet!


2. Agafa una tela de cotó que t'agradi, i per la part del revers, dibuixa el cor amb un rotulador (tranquila perquè no es veurà) utilitzant el motlle de cartolina que hem fet abans.

 

Has de fer dues peces iguals. Quan les tinguis acabades, junta les dues peces per la part bonica de la tela, de manera que et quedi la part del revers on has marcat el cor visible. 


3. Ara haurem de cosir resseguint el dibuix del cor que hem marcat a la tela. Cosirem tot el contorn excepte un troç de uns dos centímetres.

 
 Una vegada hem acabat de cosir, retallem la tela sobrant deixant mig centímetre de marge de la costura. Ara girarem la tela per el troç que hem deixat sense cosir i tindrem el cor gairebé acabat! Per a que  el cor tingui pes i agafi volum, el millor és reomplir el cor per el foradet que hem deixat amb buata. Si no teniu, podeu també reomplir-los amb cotó fluix del super ;)!


4. Ara cosirem el contorn del cor amb punt de patchwork i amb fil de macramé o qualssevol que sigui una mica groixut. Ja tenim el cor acabat!!!

Podeu possar detallets en un dels extrems del cor per a donar-li el vostre "toc personal". Personalment, m'encanten els llacets petits i els botons.

Espero que us hagi agradat el tutorial. Qualsevol pregunta o suggeriment no dubteu en escriure'm. Dintre de poc faré un apartat de botiguetes "cuquis" on comprar tot el material que utilitzo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario